Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Nyheter

Nå foreligger boken «Offentlige kontrakter – aktuelle tema», som inneholder 14 innlegg om praktiske og nyttige temaer fra en anskaffelsesrettslig hverdag. Advokat Ronny Rosenvold, har sammen med 21 norske eksperter innen anskaffelsesrett bidratt til nyutgivelsen.

Chambers 2020 er lansert, og det er gledelig å se at Kluge nok en gang er anerkjent som et av Norges ledende advokatfirmaer. Kluge er fortsatt rangert helt på topp innen to av våre kjerneområder; Construction og Public Procurement. Vi er også rangert i toppsjiktet innen Dispute Resolution, Employment, Real Estate og Tax.

Kluge-advokat Johan Krabbe-Knudsen har i et samarbeid med Næringsforeningen i Stavanger deltatt i TV-opptakt med informasjon til bedriftene i regionen som følge av korona situasjonen, med temaer rundt permittering, hjemmekontor, omsorgspermisjon m.m.

Mange entreprenører og byggherrer er rammet av koronapandemien. Kluge har publisert en artikkel på bygg.no, som blant annet inneholder flere praktiske råd om hvordan man kan håndtere utfordringene som oppstår.

Kluge er fullt operative

Helsedirektoratet har vedtatt omfattende tiltak for å hindre spredning av koronaviruset. Kluge følger Folkehelseinstituttets anbefalinger, og tar del i den nasjonale dugnaden mot koronaviruset. Vi vil fremover pålegge ansatte hjemmekontor. Selv om våre kontorer vil være ubemannet, er våre advokater fullt operative via alternative kommunikasjonsmidler. Alle våre advokater kan nåes via telefon, e-post eller video.

Gratulerer til Eurofins Scientific med å fullføre investeringen i Havlandet Forskningslaboratorium. Sammen med Havlandet, skal Eurofins bygge et kompetansesenter for havbruksvirksomheten i Florø.

Kluge ved advokat Trond Selvikvåg har bistått IVAR IKS i straffesak for Jæren tingrett, hvor IVAR IKS ble frifunnet etter at selskapet var tiltalt for miljøkriminalitet.

I dag ble den årlige Advokatundersøkelsen i regi av Finansavisen JUS lansert. Femten av våre advokater er rangert som ledende innen sine fagområder. Det er spesielt gledelig at flere av våre unge advokater trekkes frem helt på topp som Up & coming i kategoriene Immaterialrett og media, Teknologi og digitalisering, samt Varehandel.