Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge med flere rangeringer i Advokatundersøkelsen

I dag ble den årlige Advokatundersøkelsen i regi av Finansavisen JUS lansert. Femten av våre advokater er rangert som ledende innen sine fagområder. Det er spesielt gledelig at flere av våre unge advokater trekkes frem helt på topp som Up & coming i kategoriene Immaterialrett og media, Teknologi og digitalisering, samt Varehandel.

Advokatundersøkelsen løfter frem de dyktigste advokatene og firmaene innen ulike fagkategorier. I årets undersøkelse er det 58 advokatfirmaer og internadvokatavdelinger som har deltatt.

Tre førsteplasser i Up & coming

Vi er svært glade for, og synes det er ekstra gøy at flere av våre unge og lovende talenter rangeres som best innen Up & coming – klassen.

I kategorien Immaterialrett og Media, er det partner Kyrre Tangen Andersen som troner øverst som Up & coming. Kyrre bistår hyppig innenfor immaterialrett, både i startfasen/gründerfasen, i kontraktsforhandlinger, ved salg og oppkjøp og i tilknytning til tvist.

I kategorien Teknologi og digitalisering vinner partner Stian Hultin Oddbjørnsen Up & coming kategorien. Stian har spisskompetanse på "teknologirett" (særskilt IT-kontrakter, FoU-kontrakter, opphavsrett og personopplysningsrett), offentlige anskaffelser og kontrakter og rettsspørsmål innenfor kollektivsektoren.

Assosiert partner Andreas Wulff tar førsteplassen som «Up & coming» i kategorien Varehandel. Andreas arbeider primært med transaksjoner/M&A og generell selskaps- og kontraktsrett, hvor han typisk bistår kjøpere og selgere, herunder private equity-fond og meglerhus, på tvers av sektorer og bransjer.

Henrik Nordling er assosiert partner i vår avdeling for offentlig sektor, og tar andreplassen som Up & coming i kategorien konkurranserett. Henrik har i flere år arbeidet med omfattende konkurranserettssaker både i Norge og internasjonalt.

Senioradvokat Ove André Vanebo, tar andreplassen i Up & coming innen personvern. Ove André jobber hovedsakelig med arbeidsforhold, herunder også tjenestemannsrett og velferdsrett.

Partner Naja Dannow, som leder vår avdeling for Eiendom og entreprise, tar tredjeplassen som Up & coming innen Fast eiendom. Naja arbeider i hovedsak med transaksjoner/M&A og har de siste årene særlig jobbet med eiendomstransaksjoner, herunder leieavtaler og avtaler om kjøp/salg/utvikling av fast eiendom.

Flere topplasseringer blant våre advokater

Flere av Kluges advokater trekkes frem som ledende innen sine fagområder. Femten av våre advokater trekkes frem i Advokatundersøkelsen, og innen Offentlige anskaffelser har vi to av tre topplasser.

Vi gratulerer: