Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Kluge bidrar i årets TV-aksjon

Kluge er stolte støttespillere av årets TV-aksjon som går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. Vi i Kluge ønsker å ta vårt samfunnsansvar på alvor, og engasjere oss i verdens største innsamlingsaksjon som i år blir digital.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal vi sammen redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene.

- Å få være med å bidra i årets TV-aksjon, og være en del av en så viktig dugnad, skaper engasjement og stolthet internt. Miljø og klimaspørsmål er viktig for Kluge. En liten innsats fra hver enkelt kan utgjøre en stor forskjell og ha stor betydning, sier managing partner Bjørnar Alterskjær.

Havet er fantastisk. Det har gitt liv til alt levende på planeten vår. Men nå er havet truet. Heldigvis finnes det løsninger.

Årets TV-aksjon skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker i Sørøst-Asia. TV-aksjonsmidlene går til øremerkede tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand. I samarbeid med lokalbefolkning, myndigheter og næringsliv skal vi redusere bruken av unødvendig plast.

Kluge blir også med på næringslivsdugnaden selve aksjonsdagen den 14. oktober, hvor vi sammen med andre næringslivsaktører i Oslo samles og ringer rundt for å samle inn penger. Eeva Kantanen, som leder Kluges satsning innen fornybar energi og grønn vekst, er vår representant.

- Gjennom næringslivsdugnaden oppfordres også bedrifter og næringsliv til å støtte tv-aksjonen. Næringslivet kan samlet sett bidra med beløp som virkelig monner, og dette er en viktig del av innsamlingen. Hver krone teller! Dette er også en god mulighet for bedrifter til å vise frem sitt samfunnsengasjement, sier Eeva.

Hvis din bedrift ønsker å bidra, kan dere melde dere som givere i årets næringslivsdugnad i Oslo ved å ta kontakt med Eeva, eller registrere deres bidrag her.