Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Ny partner i Kluge

Vi er svært glade for å kunne ønske Espen Debes velkommen som ny partner i Kluge. Han vil være en del av vår satsning innen Corporate/M&A.

Blomster

Opptaket av Debes er viktig for vår satsning innenfor Corporate/M&A i årene fremover, og han vil få en sentral rolle i vårt internasjonale samarbeid med CMS. Samarbeidet gir betydelige muligheter for rådgivning og transaksjonsarbeid på tvers av landegrenser.

Espen Debes begynte som advokatfullmektig i Kluge i 2014, og har gjennom flere år bygget opp svært god kompetanse innen selskapsrett, transaksjoner, fast eiendom, samt generell kontraktsrett. Debes har oppdrag som består i generell selskapsrettslig rådgivning, strategisk rådgivning i forbindelse med opprettelse av selskaper og selskapstransaksjoner. Ved arbeid med transaksjoner omfatter rådgivningen alle ledd av transaksjonsfasen, herunder valg av transaksjonsform, due diligence, utforming av avtaleverk mellom kjøper og selger og mellom de enkelte kjøpere (aksjonæravtaler) og bistand knyttet til gjennomføring av oppgjør.