Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Webinar 16. april | Drift og utleie av næringseiendom - med særlig fokus på koronakonsekvenser

Kluge inviterer til webinar torsdag 16. april. Vi har tilpasset vårt tidligere annonserte seminar «Drift og utleie av næringseiendom» til en enda mer aktuell tematikk. Vi håper med dette å kunne dekke et generelt informasjonsbehov, og i tillegg svare på konkrete spørsmål om utviklingen av leiekontrakter og konsekvensene av koronatiltakene.
Eiendom og entreprise Fast eiendom Koronavirus

Vi kommer til å konsentrere oss om tre hovedtemaer:

  • Hva er force majeure? Når og hvordan kan det få kontraktsrettslige konsekvenser (i og utenfor husleieforhold)?
  • Litt om utviklingen i leiestandardene før koronautbruddet, og hvilke spesialtilpasninger som kan være aktuell for å dempe skadevirkningene av koronaeffekten.
  • Merverdiavgiftsrettslige utfordringer og muligheter ved drift og utleie av fast eiendom – særlig om de merverdiavgiftsrettslige utfordringene (og mulighetene) som springer ut av ulike private og offentlige koronatiltak.

Vi vet at mange for tiden sitter inne med mange spørsmål og problemstillinger, så vi vil sette av god tid til spørsmål og svar.

Tidspunkt: Torsdag 16. april, kl. 14:00 - 15:30

Våre webinarer er online seminarer du kan delta på fra hvor som helst. Meld deg på og du vil motta en påloggingslink før sendingen starter. Arrangementet er gratis.