Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Ung i Kluge

Pål, Ane og Thea forteller blant annet om hvilken oppfølging de får, om deres første rettssak og hvilke råd de har til studenter som ønsker å jobbe som advokatfullmektig.

Pål Trovatn Abrahamsen

Advokatfullmektig på avdelingen for industri, handel & finans, Stavanger

Hvorfor valgte du å starte karrieren din i Kluge?
"At Kluge har hovedkontoret sitt i Stavanger, og den historiske tilknytningen til oljehovedstaden, appellerte mye til meg."

Les hele intervjuet


Ane H. Sæter

Advokatfullmektig på avdelingen for Industri, handel og finans, Bergen

Kan du fortelle om det sosiale miljøet på jobb?
"Jeg vil si at det sosiale miljøet er eksepsjonelt bra på kontoret. Det nødvendige stillingshierarkiet merkes ikke sosialt, og alle gis rom og oppfordres til å være seg selv. Vi finner på mye gøy sammen, både treningsrelatert og sosiale arrangementer. Kluge vektlegger at man for å trives i hverdagen må trives med sine kolleger, og det legges derfor til rette for å bli godt kjent."

Les hele intervjuet


Thea Killengreen

Advokatfullmektig på avdelingen for industri, handel & finans, Oslo

Hva jobber du med i Kluge og hva er det beste med denne jobben?
"Den første tiden i Kluge har jeg fått prøvd meg på en rekke ulike oppgaver innenfor både tvisteløsning og rådgivning. Arbeidsområdene jeg jobber mest med er finansmarkedsrett og finansiering, men jeg har samtidig fått prøve meg på en rekke ulike områder innenfor avdelingen. Tidvis har jeg også fått oppgaver på tvers av avdelingene. Det beste med denne jobben er at jeg får jobbe med så mange faglig dyktig mennesker og spennende oppgaver. Kluge er flinke til å gi fullmektigene stor tillit og tidlig ansvar slik at læringskurven blir veldig bratt. Jeg opplever også å få god oppfølging, og døren er alltid åpen for spørsmål eller veiledning fra seniorene. Det at jeg får samarbeide med flere av seniorene medfører i tillegg at jeg får innblikk i ulik erfaring og stil, noe jeg merker er veldig lærerikt. Kombinasjonen av imøtekommende kollegaer og varierte oppgaver gjør at jeg alltid gleder meg til å komme på jobb."

Les hele intervjuet