Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Klugeskolen

Kluge er en arbeidsplass hvor faglig utvikling er høyt prioritert. Derfor har vi utviklet et kompetanseutviklingsprogram som omfatter hele virksomhetens behov for faglig utvikling. Gjennom en hovedvekt på interne skreddersydde aktiviteter for de ulike stillingskategoriene sikrer vi relevante og nyttige aktiviteter som gjør våre medarbeidere til de beste rådgiverne.

Vi har et eget fullmektigprogram som guider våre advokatfullmektiger på reisen fra nyutdannet jurist til trygg og god advokat.  Videre gjennomføres det kontinuerlig varierte læringsaktiviteter på den enkeltes fagområder. For å komplettere den juridiske fagkunnskapen tilbys opplæring i flere andre fagdisipliner slik som regnskap, forhandlingsteknikk og ledelse. Slik bygger vi rådgivere som forstår det store bildet og ser sammenhenger slik at klientens virksomhet tilføres faktisk og praktisk verdi.

Et tenkt eksempel på hvordan en advokatfullmektig på avdelingen for Eiendom og entreprise kan utvikles gjennom Kluges kompetanseutviklingsprogram: