Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Vår avdeling for Energi har gitt bistand til oljeselskaper og leverandørindustri gjennom flere tiår. Våre advokater har omfattende in-house erfaring fra så vel oljeselskaper som leverandørbedrifter, noe som gir oss en solid industriforståelse.

Vi forstår olje og gassindustrien og kan effektivt gi råd innenfor regulatorisk, prosjekter/utbygginger, kontrakter/anbudsprosesser, daglig drift, transaksjoner og tvister. Vi bistår mange av de største olje- og leverandørselskapene, samt en rekke mindre leverandørbedrifter over hele Norge.

Vårt mål er at våre råd alltid skal være praktisk anvendelige og skal være et sluttprodukt som sømløst kan brukes direkte i våre klienters prosesser. 

De senere årene har vi stadig arbeidet mer innenfor fornybar-sektoren, særlig innenfor fjernvarme og den voksende vindkraftindustrien.

Vår avdeling for Energi er anerkjent som et ledende fagmiljø innenfor energirett både nasjonalt og internasjonalt. Blant annet er vi i en årrekke blitt rangert som ledende på området olje og gass av Chambers and Partners og Legal500.

  • 15

    15 av de 37 oljeselskapene i Norge med operatørskap bruker Kluge jevnlig
  • 30

    Bistått i lisenstransaksjoner med over 30 milliarder i markedsverdi siden 2010
  • 50

    50 % av våre energiadvokater har in-house erfaring fra oljeselskaper eller oilservice-industrien

Vil du vite mer, ta kontakt med:

"They react very quickly and turn things around," also highlighting the lawyers' ability to offer "a very informed commercial perspective."
Chambers and Partners, Energy: Oil & Gas 2019
Om Energi på

Fagforum

Fornybarnæringen i koronakrisen

Konsekvensene av koronaviruset, og de omfattende tiltakene som er satt i verk i Norge og resten av verden, kan få store virkninger også for fornybarnæringen. Her gir vi noen konkrete tips til tiltak som kan være lurt å sette i gang med allerede nå, for å være best mulig forberedt på det som kan komme.