Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Andrea Nyland Haugen

Advokat Oslo

+47 404 86 187 Last ned CV / Last ned vcard

Bistand på en rekke rettsområder, særlig innenfor skatterett og selskapsrett

Aktuelle nyheter relatert til Andrea Nyland Haugen:

Skatte- og avgiftsendringer i statsbudsjettet 2022

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2022 ble fremlagt i dag, 12. oktober 2021. Det tilhørende forslaget til skatte- og avgiftsendringer har få overraskelser og er i stor grad en forlengelse av tidligere utsendte høringsnotater.

Skatte- og avgiftsendringer foreslått i revidert budsjett 2021

Regjeringen har i revidert nasjonalbudsjett for 2021, fremlagt den 11. mai, foreslått enkelte skatte- og avgiftsendringer. De viktigste forslagene oppsummeres kortfattet i det følgende.

Skatte- og avgiftsendringer i statsbudsjettet 2021

Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2021 ble fremlagt i dag, 7. oktober 2020. Budsjettet bærer fortsatt preg av den pågående pandemien, men fokuset er i mindre grad myntet på direkte tiltak knyttet til virusutbruddet, og et større fokus på omstillingen av norsk økonomi for vekst og for det grønne skiftet.

Skatte- og avgiftsendringer i revidert nasjonalbudsjett 2020

Regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020 ble fremlagt i dag, 12. mai 2020. Revidert nasjonalbudsjett er naturlig nok preget av midlertidige tiltak i tilknytning til virusutbruddet, men inneholder også en rekke endringer og forslag uten direkte tilknytning til covid-19.

Bransjer

Fagområder

Andrea arbeider i Kluges avdeling for industri, handel og finans. Hun arbeider hovedsakelig med skatterett, men bistår også innenfor spørsmål knyttet til selskapsrett og generell kontraktsrett.

Andrea har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, hvor hun skrev masteroppgave innen skatterett. Masteroppgaven hadde tittelen "Utbyttebeskatning av lån fra aksjeselskap til personlig aksjonær". Andrea har studert spesialfag ved Auckland University i New Zealand.