Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Asle Bjelland

Partner Oslo

+47 481 47 932 Last ned CV / Last ned vcard

Verdiskapende tvisteløsning gjennom forhandlinger, mekling, voldgift og domstolsbehandling

Aktuelle nyheter relatert til Asle Bjelland:

Kluge i DN | Full seier i prinsipiell sak om BankID-svindel

Kluge-advokatene Amund Noss og Asle Bjelland representerte et svindeloffer og Forbrukerrådet i prinsipiell sak i Høyesterett om BankID-svindel. Dommen vil kunne få betydning for en rekke tilsvarende saker. DN skriver om dommen og omtaler den som historisk.

Kluge i DN | Involvert i prinsipiell sak om BankID-svindel

Kluge, ved våre partnere Amund Noss og Asle Bjelland, representerer svindeloffer og Forbrukerrådet i prinsipiell sak i Høyesterett om BankID-svindel. DN skriver om saken på lederplass og mener at bankene må få en større del av regningen ved misbruk av BankID.

Rammes din virksomhet av koronaviruset?

I forbindelse med koronaviruset, har Kluge satt sammen et ekspertteam som kan bistå med juridiske problemstillinger og konsekvenser.

Bransjer

Fagområder

Asle arbeider hovedsakelig med tvisteløsning, særlig innen energi, industri og infrastruktur. Han har mer enn 20 års erfaring som advokat innen tvisteløsning, og prosederer saker i alle rettsinstanser og i voldgift. Han har tidligere også vært dommer, og benyttes jevnlig som mekler og voldgiftsdommer.

Asle har omfattende erfaring innen komplekse prosjekter, både innen offshoreutbygging, vannkraft, industri, infrastruktur og bygg/anlegg. Han har bistått en rekke større offentlige og private aktører, både nasjonalt og internasjonalt.