Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Einar Johan Espeland

Assosiert partner Stavanger

+47 454 26 859 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning og tvisteløsning innenfor fast eiendom og avtalerett

Aktuelle nyheter relatert til Einar Johan Espeland:

Næringsleieforhold i eierseksjonssameier

Kluge-advokatene Petter Schmidt og Einar Johan Espeland har nylig skrevet en artikkel i Næringseiendom om næringsleieforhold i eierseksjonssameier. Særlig om leieavtalen samt mulig salg av næringsseksjonen.

Bistått i stor eiendomstransaksjon – salg av Herbarium

Kluge ved Petter Schmidt og Einar Johan Espeland har bistått Øgreid Eiendom Sentrum AS med salg av Herbarium Sentrumsbygg AS til Oslo Pensjonsforsikring AS.

Bransjer

Fagområder

Einar Johan er tilknyttet rettsområdet Fast eiendom. Han arbeider innenfor et bredt spekter av saker, herunder kjøp og salg av eiendomsselskaper, oppgjør, husleiekontrakter (næring), plan- og bygningsrett og tingsrett.

Einar Johan har opparbeidet seg en bred og allsidig kompetanse innen transaksjoner relatert til fast eiendom, herunder både eiendomsselskaper og ordinære eiendomsoverdragelser. Han har i tillegg bistått med en rekke oppgjør knyttet til slike transaksjoner.

Videre har Einar Johan opparbeidet seg en særlig kompetanse innen tomtefeste. Han har jobbet med en rekke ulike saker innen dette rettsområdet, både på festersiden og bortfestersiden og bistått både private og profesjonelle parter. Einar Johan har ført flere saker for retten hvorav en sak gjaldt regulering av festeavgift på to større festetomter i tilknytning til oljebransjen.

Fra høsten 2010 til høsten 2012 var Einar Johan dommerfullmektig i Jæren tingrett.