Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Espen Debes

Partner Stavanger

+47 958 51 573 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning innen transaksjoner/M&A og selskapsrett, med særlig fokus på kjøp/salg av næringseiendom

Aktuelle nyheter relatert til Espen Debes:

Ny partner i Kluge

Vi er svært glade for å kunne ønske Espen Debes velkommen som ny partner i Kluge. Han vil være en del av vår satsning innen Corporate/M&A.

Kluge har bistått Eurofins Scientific

Gratulerer til Eurofins Scientific med å fullføre investeringen i Havlandet Forskningslaboratorium. Sammen med Havlandet, skal Eurofins bygge et kompetansesenter for havbruksvirksomheten i Florø.

Kluge har bistått i en betydelig oljeservice transaksjon

Expro Holdings Norway AS annonserte 2. juli 2019 inngåelse og gjennomføring av en aksjekjøpsavtale for kjøp av 100 % av aksjene i Quality Intervention AS.

Kluge har bistått i en betydelig software/oljeservice transaksjon

PE fondet Norvestor annonserte den 10. januar 2019 inngåelse og gjennomføring av en aksjekjøpsavtale for kjøp av 100 % av aksjene i Wellit Holding AS og med en reinvestering fra nåværende eiere på 40 %.

Bransjer

Fagområder

Espen er tilknyttet Kluges avdeling for industri, handel og finans, hvor han særlig arbeider med selskapsrett, transaksjoner, fast eiendom (kjøp, salg, leie og oppgjør), samt generell kontraktsrett.

Espen har oppdrag som består i generell selskapsrettslig rådgivning, strategisk rådgivning i forbindelse med opprettelse av selskaper og selskapstransaksjoner. Ved arbeid med transaksjoner omfatter rådgivningen alle ledd av transaksjonsfasen, herunder valg av transaksjonsform, due diligence, utforming av avtaleverk mellom kjøper og selger og mellom de enkelte kjøpere (aksjonæravtaler) og bistand knyttet til gjennomføring av oppgjør.

Espen bistår også selskaper med generell selskapsrettslig rådgivning knyttet til kapitalforhøyelser, fusjoner, fisjoner m.m.