Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Hanna Håberg

Advokatfullmektig Stavanger

+47 482 32 995 Last ned CV / Last ned vcard

Praktisk rådgivning og tvisteløsning innen forretningsjus, særlig eiendoms- og entrepriserett, konkurranse- og selskapsrett

Aktuelle nyheter relatert til Hanna Håberg:

EØS-kompasset: Miljø og bærekraft i EØS-retten

Kluges nyhetsbrev om EØS-rett gis ut en gang i kvartalet, og inneholder siste nytt i statsstøtteretten, konkurranseretten og anskaffelsesretten i EU og EØS. Denne utgaven handler om bærekraft og miljø, et tema som blir mer og mer aktuelt både i Norge og i EU.

Bransjer

Fagområder

Hanna begynte som advokatfullmektig i Kluge høsten 2019, og er tilknyttet firmaets avdeling for eiendom og entreprise. Hanna arbeider primært med fast eiendoms rettsforhold og kontraktsrett, men hun bistår også med konkurranse- og selskapsrettslige problemstillinger.

Hanna har spesialisert seg i flere forretningsjuridiske fag under studietiden, herunder Skatterett I og II, Arbeidsrett I og II, og Selskapsrett. I tillegg har Hanna en Master of Laws (LL.M.) fra Universitetet i Glasgow, hvor hun tok fagene Competition Law, Advanced Competition Law, Merger Control, og Intellectual Property & the Market. Masteroppgaven skrev Hanna innen fagområdet EU konkurranserett. Tittel for masteroppgaven var «Parental Liability in EU Competition Law – Punishing Innocent Parent Companies on Dubious Grounds".