Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Hanne Olsen Kjellevold

Senioradvokat Bergen

+47 938 39 063 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning og tvisteløsning innen fast eiendom, kontraktsrett og entreprise med bred erfaring fra profesjons- og bedriftsansvarsforsikring

Aktuelle nyheter relatert til Hanne Olsen Kjellevold:

Forsikring og koronautbrudd

Det er viktig at den enkelte bedrift vurderer egen forsikringsdekning i forhold til det stadig endrede risikobildet som har oppstått i lys av koronaviruset.

Rammes din virksomhet av koronaviruset?

I forbindelse med koronaviruset, har Kluge satt sammen et ekspertteam som kan bistå med juridiske problemstillinger og konsekvenser.

Kan din bedrifts tap som en følge av koronaviruset være dekket av forsikring?

Mange bedrifter har lidt tap eller frykter at bedriften vil lide tap som følge av koronautbruddet. Det kan være fornuftig å avklare om bedriften har forsikring som vil dekke tapet. Vi trekker her frem enkelte forsikringer som vi anser relevant i denne sammenheng. Her må en være oppmerksom på det kan være variasjoner i forsikringsvilkårene hos de ulike forsikringsselskapene som innebærer at det kan være ulik forsikringsdekning for samme type skade eller hendelse.

Bransjer

Fagområder

Hanne arbeider hovedsakelig innenfor rettsområdene fast eiendom, generelle kontraktsforhold og entreprise.

Hun har i flere år jobbet med ansvarsforsikring, og har bred erfaring med forhandling og tvisteløsning av ulike forsikrings- og erstatningsrettslige problemstillinger knyttet til bedriftsansvar og profesjonsansvar. Hanne har også erfaring med utforming av forsikringsvilkår og forsikringsavtaler innen ansvarsforsikring.