Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Hanne Ringnes Sanne

Senioradvokat Stavanger

+47 958 45 790 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning innen transaksjoner/M&A, selskapsrett og energirett

Aktuelle nyheter relatert til Hanne Ringnes Sanne:

Fornybarnæringen i koronakrisen

Konsekvensene av koronaviruset, og de omfattende tiltakene som er satt i verk i Norge og resten av verden, kan få store virkninger også for fornybarnæringen. Her gir vi noen konkrete tips til tiltak som kan være lurt å sette i gang med allerede nå, for å være best mulig forberedt på det som kan komme.

Bransjer

Fagområder

Hanne er tilknyttet Kluges avdeling for industri, handel og finans.

Hanne har flere års erfaring innenfor selskapsrett, transaksjoner/M&A, finans og generell kontraktsrett. Ved arbeid med transaksjoner omfatter rådgivningen alle ledd av transaksjonsfasen. De siste årene har hun arbeidet i fornybarsektoren og telebransjen, hvor arbeidet besto av et bredt spekter av virksomhetsområder og juridiske problemstillinger.

Med bakgrunn fra domstolen, finansnæringen og kraft- og telebransjen har hun bred erfaring innenfor en rekke juridiske områder samt strategisk rådgivning. Som konsernadvokat i flere år har hun også fått god innsikt i de daglige kommersielle utfordringer og problemstillinger i et konsern. Hun har som konsernadvokat sittet tett med ledergruppene og beslutningstakerne.