Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Iver Jordheim Brække

Advokatfullmektig Oslo

+47 464 24 959 Last ned CV / Last ned vcard

Løsningsorientert rådgivning og tvisteløsning innenfor EU/EØS-rett, med særlig fokus på offentlig anskaffelser og personopplysningsrett

Aktuelle nyheter relatert til Iver Jordheim Brække:

Black Box Medicine

I siste utgave av Computerworld skriver Iver Jordheim Brække og Stian Hultin Oddbjørnsen om utviklingen av beslutningsstøttesystemer kombinert med kunstig intelligens.

På rett vei mot selvkjørende biler?

I seneste utgave av Lov&Data har Iver Jordheim Brække og Stian Hultin Oddbjørnsen skrevet om hva selvkjørende biler egentlig er og hvor langt man har kommet i å regulere disse. Er man på rett vei mot selvkjørende biler?

Kluge i Computerworld | Kameraovervåkning av ansatte kan bli dyrt

Arbeidsgivere kan gå på en betydelig økonomisk "smell" dersom de ikke er sikre på at kameraovervåkningen de utfører er lovlig. I dagens moderne verden har det blitt lite ressurskrevende å utføre overvåkning på arbeidsplassen. Kluges teknologi- og IPR-gruppe ser i Computerworld på problemstillingen om hvilke kontrolltiltak arbeidsgiver kan iverksette holdt opp mot personvernet.

Kluge bidrar til prestisjetung internasjonal veiledning om cybersikkerhet

International Comparative Legal Guides: Cybersecurity 2021 er publisert. I utgivelsen behandles regelverk omkring ulike, relevante aspekter ved cybersikkerhet i flere jurisdiksjoner.

Bransjer

Fagområder

Iver arbeider hovedsakelig med offentlig anskaffelser, personopplysningsrett og teknologirelaterte problemstillinger.

Iver bistår både offentlig oppdragsgivere og private leverandører med gjennomføringen av anskaffelser. Han har også en særlig forståelse for regulatoriske problemstillinger i helsesektoren, og innehar en solid kompetanse innenfor helseopplysningsrett og helserett.