Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Marte Thorsby

Partner Oslo

+47 996 02 959 Last ned vcard

Immaterialrettsekspert med lang erfaring som sentral aktør i norsk og internasjonal musikkindustri

Aktuelle nyheter relatert til Marte Thorsby:

Kluge i Finansavisen JUS | Det store partnerbyttet

Kluge er svært fornøyd med å få Marte Thorsby på laget. Marte har i mange år ledet IFPI Norge, som representerer norske og internasjonale plateselskapers juridiske og økonomiske rammevilkår i Norge.

Bransjer

Fagområder

Marte har jobbet med immaterialrett i over 20 år, og har i mange år vært leder av IFPI Norge (International Federation of the Music Industry) hvor hun på vegne av norske og internasjonale plateselskaper har hatt som kjerneoppgave å fremme verdien av innspilt musikk, sikre rettighetene til musikkprodusentene og utvide kommersiell bruk av innspilt musikk i alle markeder hvor medlemmene opererer. Marte skal fortsette å jobbe for IFPI og norsk musikkindustri, men nå som en del av Kluges sterke immaterialrettsmiljø.

Med sin brede juridiske kompetanse innen immaterialrett og markedsføringsrett og lange industrierfaring er Marte en rådgiver som kombinerer juridisk innsikt med kommersiell forståelse. Marte har særlig god kompetanse på verdsetting og lisensiering av immaterielle rettigheter, i tillegg til god forståelse om politiske prosesser gjennom lang erfaring som ansvarlig for å sikre norske og internasjonale musikkprodusenters rammebetingelser i Norge. Marte har bred erfaring fra ulike styreverv, god økonomiforståelse og god teknologiforståelse gjennom å ha vært sentral gjennom digitalisering av norsk musikkindustri.