Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Martha Bråtveit Line*

Advokat Stavanger

+47 922 66 143 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning og tvisteløsning innen fast eiendom og entrepriserett

Aktuelle nyheter relatert til Martha Bråtveit Line*:

Digitale videoopptak av vitneforklaringer

Et team fra Kluges prosessgruppe har skrevet et bidrag til den internasjonale publikasjonen In House Laywer, som retter seg mot samme målgruppe som Legal 500.

Bransjer

Fagområder

Martha er spesialisert innen entrepriserett, kontraktsrett og tvisteløsning.

Innen tvisteløsning har hun erfaring i alt fra mindre forbrukertvister til større sluttoppgjørstvister for byggekontrakter på land. Hun bistår også med løpende bistand og rådgivning i kontraktsforhold. Hun har blant annet hatt opphold hos en av Norges største entreprenører, hvor hun bistod i gjennomføringen av et større byggeprosjekt.

Martha er også sensor ved Universitetet i Stavanger og Universitetet i Agder, og foreleser i obligasjonsrettslige emner.

Martha fullførte sin utdannelse ved Universitetet i Bergen i 2017. Under studiet fordypet hun seg i selskapsrett, internasjonale transaksjoner og internasjonal sjørett, blant annet ved University of Cape Town. Hun skrev masteroppgave innen entrepriserett, om «Vederlagsrisikoen i samspillkontrakter – særlig om justering av målpris og kostnader utenfor prosjektregnskapet». Martha mottok advokatbevilling i februar 2020.

*Permisjon