Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Naja Dannow

Partner Oslo

+47 938 15 380 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning innen transaksjoner/M&A, med særlig fokus på leie, kjøp/salg og utvikling av fast eiendom

Aktuelle nyheter relatert til Naja Dannow:

Rammes din virksomhet av koronaviruset?

I forbindelse med koronaviruset, har Kluge satt sammen et ekspertteam som kan bistå med juridiske problemstillinger og konsekvenser.

Kluge i DN: – Vi mister kvinnene underveis

DN og dn.no skriver denne uken om fraværet av kvinnelige partnere i advokatfirmaene, og at kvinnene faller av underveis. Kluge uttaler seg om det de mener kan være løsningen for å holde på kvinnene.

Bransjer

Fagområder

Naja arbeider i hovedsak med transaksjoner/M&A og har de siste årene særlig jobbet med eiendomstransaksjoner, herunder leieavtaler og avtaler om kjøp/salg/utvikling av fast eiendom. Mange av oppdragene innenfor fast eiendom er relatert til sammensatte eiendomstransaksjoner og leiekontrakter, herunder med utleie av næringsbygg/lokaler/hotell som skal oppføres, rehabiliteres eller på annen måte tilpasses for leietaker. Naja bistår også i en rekke prosjekter innen eiendomsutvikling, blant annet med forhandlinger om og utarbeidelse av samarbeidsavtaler, aksjonæravtaler mv mellom partene i prosjektet.

Innenfor tradisjonelt transaksjonsarbeid bistår Naja i alle ledd av en transaksjonsprosess, blant annet med rådgivning knyttet til valg av transaksjonsform, kontraktsforhandlinger, due diligence gjennomgang, selskapsformalia, og gjennomføring og oppgjør. I tillegg har Naja særlig kompetanse innenfor eierstyring og selskapsledelse (corporate governance). 

Fremhevet i Chambers' oversikt over advokater innenfor eiendom og entreprise: "Exceptionally good lawyer" with a range of insights into other areas of relevant law, "very helpful and always gets the results we seek."