Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Tobias Skurdal Tofte

Advokat Oslo

+47 416 75 741 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning og tvisteløsning innenfor kontraktsrett, entrepriserett og offentlige anskaffelser

Aktuelle nyheter relatert til Tobias Skurdal Tofte:

Utvalgte entrepriserettslige avgjørelser i fjerde kvartal 2019

Det avsies jevnlig dommer i norske domstoler om entrepriserettslige tvister. Enkelte saker er prinsipielle og får stor oppmerksomhet. Andre avgjør mer konkrete spørsmål som likevel kan være av stor betydning for aktørene i bransjen som daglig møter tilsvarende problemstillinger. Vi mener derfor det er nyttig å holde seg oppdatert på utviklingen i rettspraksis, ikke bare for advokater og jurister, men også for aktørene som driver i bygg- og anleggsbransjen i det daglige.

Utvalgte entrepriserettslige avgjørelser i første kvartal 2019

Er du interessert i holde deg oppdatert på rettsutviklingen innenfor entrepriserett? Her belyser vi utvalgte entrepriserettslige avgjørelser i første kvartal 2019. Blant avgjørelsene fra dette kvartalet finner vi flere avgjørelser som omhandler prosjekterendes ansvar for prosjekteringsfeil, herunder krav til reklamasjon når byggherren opprinnelig behandler forholdet som en utførelsesfeil overfor entreprenøren.

Bransjer

Fagområder

Tobias er advokat i Kluges avdeling for eiendom og entreprise. Han arbeider primært med entreprise- og kontraktsrett, og kan bistå saker om offentlige anskaffelser.

Tobias har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han har vært vitenskapelig assistent ved universitetets Institutt for privatrett, der han skrev masteravhandlingen med tittelen «Uklarheter i konkurransegrunnlag – Tolkning av entreprisekontrakter som er inngått etter regelverket for offentlige anskaffelser». Tobias har også studert juridiske emner ved University of Western Australia.