Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Tonje Platou

Advokatfullmektig Oslo

+47 957 39 974 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning og tvisteløsning innen offentlige anskaffelser, EU/EØS-rett og arbeidsrett

Aktuelle nyheter relatert til Tonje Platou:

Handlingsplanen for økt andel klima- og miljøvennlige offentlige anskaffelser og grønn innovasjon

Regjeringen la nylig frem handlingsplanen for å sikre økt andel klima- og miljøvennlige offentlige anskaffelser og grønn innovasjon. Som rådgivere i et stort antall anskaffelsesprosesser opplever vi at fokuset på miljø har vært økende de siste årene, men det er fortsatt et ubenyttet handlingsrom. I artikkelen oppsummerer vi kort det vi mener er de mest relevante punktene i den nye handlingsplanen.

EØS-kompasset: Miljø og bærekraft i EØS-retten

Kluges nyhetsbrev om EØS-rett gis ut en gang i kvartalet, og inneholder siste nytt i statsstøtteretten, konkurranseretten og anskaffelsesretten i EU og EØS. Denne utgaven handler om bærekraft og miljø, et tema som blir mer og mer aktuelt både i Norge og i EU.

Bransjer

Fagområder

Tonje jobber i Kluges avdeling for offentlig sektor. Hun bistår private og offentlige klienter med rådgivning og tvisteløsning innen offentlige anskaffelser, EU/EØS-rett og arbeidsrett.

Tonje har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun var vitenskapelig assistent ved Institutt for privatrett, hvor hun skrev masteravhandling om miljøkrav i offentlige anskaffelser. Masteravhandlingen undersøkte den rettslige rekkevidden av miljøkravet i lov om offentlige anskaffelser § 5.