Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Rangeringer

Det gjennomføres egne rangeringer av de beste advokatvirksomhetene i hele verden. To av de viktigste og mest prestisjetunge rangeringene internasjonalt er Chambers and Partners og Legal 500.

Ratingbyråene henter inn fakta gjennom intervjuer og samtaler med klienter og advokatfirmaer. Målet er å finne de beste advokatfirmaene som yter høyeste faglig kvalitet og service til klientene. Flere år på rad viser resultatet at Kluge er et av Norges ledende advokatfirma innen flere rettsområder. Vi setter stor pris på at vår innsats og faglige ekspertise blir anerkjent av våre klienter.

Chambers

logo chambers

I Chambers Europe 2020 er Kluge fortsatt rangert på topp i to av våre kjerneområder Construction og Public Procurement. Vi er også rangert i toppsjiktet innen Dispute Resolution, Employment, Real Estate og Tax. Totalt er Kluge rangert innen 9 fagområder som firma og vi har rangerte advokater innen 13 ulike fagområder.

 

Legal 500

Legal_500_logo

2019-utgaven av Legal 500 er nå offentliggjort og Kluge er igjen rangert helt på topp innenfor Construction. Også innen Dispute Resolution, Oil & Gas og Employment, er Kluge i toppsjiktet. Totalt er Kluge rangert i 12 av 17 kategorier, og 32 av våre advokater er anbefalt individuelt.