Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Rangeringer

Det gjennomføres egne rangeringer av de beste advokatvirksomhetene i hele verden. To av de viktigste og mest prestisjetunge rangeringene internasjonalt er Chambers and Partners og Legal 500.

Ratingbyråene henter inn fakta gjennom intervjuer og samtaler med klienter og advokatfirmaer. Målet er å finne de beste advokatfirmaene som yter høyeste faglig kvalitet og service til klientene. Flere år på rad viser resultatet at Kluge er et av Norges ledende advokatfirma innen flere rettsområder. Vi setter stor pris på at vår innsats og faglige ekspertise blir anerkjent av våre klienter.

Chambers

logo chambers

Chambers Europe har i deres seneste utgave gitt Kluge topplassering i noen av våre kjerneområder, Competition/Antitrust: Public Procurement og Construction. Kluge er også rangert blant de beste innen kategoriene Energy: Oil & Gas, Dispute Resolution, Employment og Real Estate.
Totalt er Kluge rangert innen ni fagområder som firma og vi har rankede advokater innen 13 ulike fagområder.

 

Legal 500

Legal_500_logo

2019-utgaven av Legal 500 er nå offentliggjort og Kluge er igjen rangert helt på topp innenfor Construction. Også innen Dispute Resolution, Oil & Gas og Employment, er Kluge i toppsjiktet. Totalt er Kluge rangert i 12 av 17 kategorier, og 32 av våre advokater er anbefalt individuelt.